De Dag van het Contact

Standaard
De Dag van het Contact

Wanneer iemand te horen krijgt dat hij ernstig ziek is, heeft dat een enorme impact. In het ziekenhuis gaat uiteraard alle aandacht uit naar de medische behandeling. Helaas helpen operaties en medicijnen niet tegen álle bijwerkingen van het ziek zijn. Wat blijft is de onzekerheid, de angst en de teleurstelling veroorzaakt door het moeten bijstellen van levens-plannen…

Als Stichting MediClowns weten wij inmiddels uit ervaring dat humor hierbij echter wel goed kan helpen. Ook bij volwassenen! Sinds vijf jaar bezoeken onze clowns overal in Nederland volwassen patiënten, ongeacht cultuur, geloof, huidskleur of handicap. De kracht van de lach laat het ziek zijn even naar de achtergrond verdwijnen.

Dat onze aanpak werkt, blijkt wel uit het feit dat we in maart 2013 al weer vijf jaar bestaan. Een bijzonder feit dat we graag op een bijzondere manier willen vieren. Samen met jou! Graag nodigen we je dan ook uit voor ‘De Dag van het Contact’ op 9 maart. ’s Ochtends kun je je clownstalenten verder ontwikkelen tijdens drie inspirerende workshops. ’s Middags verrassen we de patiënten op een geriatrische afdeling met ons bezoek; zo kun je het geleerde meteen in praktijk brengen.

Heb jij zin in een gezellig en bijzonder feestje? Wil je je clownsoptreden verbeteren? Of wil je ontdekken of het vrijwilligerswerk als clown ook iets voor jou is? Meld je dan vandaag nog aan voor ‘De Dag van het Contact’.

Reacties zijn gesloten.