Info-avonden en Trainingen

Standaard

MC-dagvanhetcontact-b560Na de zomer worden er weer informatie-avonden en clownstrainingen georganiseerd door Stichting MediClowns.

De eerste informatie-avond na de vakantie is gepland op 26 augustus 2013 en de laatste van het lustrumjaar op 18 november 2013. Deze avonden zijn bedoeld voor een ieder die geïnteresseerd is in Stichting MediClowns en geïnformeerd wil worden over onze activiteiten, hoe je MediClown kunt worden en wat onze doelstelling is.

De eerste training Humanitarian Clowning vindt plaats op 27 september 2013 en de laatste op 13 december 2013.
Tijdens deze training werk je een dag lang aan de humane clown. In het ‘hier en nu’ open zijn naar het publiek, beschikbaar voor het avontuur, succes en mislukking. De training gaat over contact maken met mensen, sensitiviteit, aanvoelen en durven. Aandachtspunten zijn: plezier, gevoel, uitstraling, kwetsbaarheid, openheid, associatie en improvisatie. De clown heeft geen ingewikkelde psychologie, maar reageert direct vanuit het hart, het gevoel in het moment. Jezelf durven zijn achter de rode neus. De training is interessant voor zowel beginnende als ervaren spelers. Ervaring als clown is niet vereist. De training is ook zeer geschikt voor mensen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg en dienstverlening.

Is je interesse gewekt en ben je nieuwsgierig? Geef je dan via het contactformulier op voor een informatieavond en/of de training Humanitarian Clowning!

Reacties zijn gesloten.