Wantijpop Dordrecht

Standaard

wantijpopHet begon allemaal op 29 mei. MediClowns zat in de selectie (met een wildcard) voor de finale om als goed doel aanwezig te mogen zijn bij het Wantijpop festival. Het festival wordt jaarlijks gehouden in Dordrecht en heeft een bezoekersaantal tussen de 15.000 en 20.000 mensen. Van de vier finalisten hadden wij de beste presentatie en ons doel sloot aan bij de doelstelling van de organisatie.

Op 15 juni stonden we met 5500 clownsneuzen klaar voor de grote omruil-actie. U een neus, wij een donatie. Met 12 goed gemotiveerde clowns, een kraam, nieuwe banieren (met dank aan NoSuchCompany en Scheffer Drukkerij) hebben we een leuk bedrag bijeen ge”neus”d. Door de verkoop van door de artiesten gesigneerde T-shirts kwam daar nog een bedrag van bijna 1000 Euro bij. Het laatste shirt komt binnenkort via deze site in de veiling.

Reacties zijn gesloten.