Gelukkig Nieuwjaar

Standaard
Gelukkig Nieuwjaar

Wat zeg je? Ja, u leest het goed. Gelukkig Nieuwjaar! Volgens de Chinese kalender is op 19 februari het jaar van het schaap begonnen.

En waar is Dordrecht, naast Stichting MediClowns, ook bekend van? Juist! de Dordtse Schapenkoppen. Zoek maar eens op in Wikipedia wat de geschiedenis is van het Dordtse Schaap. En laat nu net een schaap de grondlegger zijn van de Stichting MediClowns.

Stichting MediClowns

In 2008 startte Mathijs Schaap met het notariële vastleggen van onze stichting. De MediClowns waren een feit.  Volgens de statuten gezeteld in Dordrecht, maar nu ook al op een aantal locaties buiten de Drechtsteden actief. Mathijs heeft in 2014 afscheid genomen als voorzitter (en clown) om op een andere manier zijn leven in dienst te stellen van Het Goede Doel.

In 2015 zijn we gestart met een nieuw bestuur. Daarin zitten, naast mij als voorzitter, Angelique Emmerink en Corina de Bakker.

Terugblik 2014

Terugkijkend naar 2014 met een aantal leuke, maar ook minder leuke, ervaringen in Zorginstellingen gaan we vol goede moed het jaar 2015 in.
Zo waren we actief in de Beleeftuin van Zorginstelling Parkhuis, maar ook namen we deel aan de rouwplechtigheid na het overlijden van een enthousiaste bewoner van een andere zorginstelling. Een hele bijzondere ervaring waar we nog lang aan zullen terug denken.

Komend jaar zullen we vooral gaan gebruiken om ons te richten op het uitbreiden van de activiteiten van Stichting MediClowns. Met het werven van clowns en nieuwe speellocaties in Nederland.

Je steun is van harte welkom

Maak gebruik van ons aanmeldformulier om je op te geven als clown. Je kunt onze stichting natuurlijk ook steunen met een gift. We hebben de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet op onze donatie pagina.

Ben je werkzaam in de zorg en wil je graag gebruik maken van “Humanitarian Clowning “ neem dan contact op via info@mediclowns.nl.

Voorjaarsschoonmaak

Ook zal de website een frisse wasbeurt krijgen. We halen de bezem door de “oude” informatie en het uiterlijk wordt aangepast. Kijk dus regelmatig op onze website om op de hoogte te blijven van alle nieuwe informatie. Mis je informatie of ontdek je foutjes op onze site, laat het ons dan weten. Jouw suggesties zijn van harte welkom op info@mediclowns.nl

Heel veel plezier in 2015 en ik hoop je eens te zien in dit mooie jaar.
Op de Koningsdag van 27 april in Dordrecht misschien?

Hartelijke groet,

Henk Groen
Voorzitter Stichting MediClowns

Reacties zijn gesloten.