Lachen is gezond en Stichting Mediclowns staat voor die lach in de gezondheidszorg. Ieder mens verdient het om gezien te worden. De Mediclowns spelen nu 10 jaar op vrijwillige basis bij diverse zorginstellingen in Midden-Nederland. Met een 60-tal clowns maken wij dagelijks het verschil!

Er heerst binnen de stichting een informele sfeer met een professionele inslag. Naast organisatorische en administratie ondersteuning begeleiden wij als stichting onze vrijwilligers bij hun clownsontwikkeling. Want zonder de clowns is onze visie niet uitvoerbaar!

Bezoek

Een bezoek wordt door minimaal 2 clowns gebracht, meestal maandelijks. De clowns bezoeken de bewoners in de huiskamers en eventueel op hun eigen kamer. Een bezoek op een ochtend of middag duurt ongeveer een uur en we vragen hiervoor een vergoeding. Deze bijdrage is zodat de stichting de mogelijkheid heeft om de clowns een reisvergoeding en ondersteuning te bieden zoals begeleiding, trainingsmomenten en clownskaarten.

Mocht u interesse hebben verzorgen wij eerst twee proefbezoeken en na evaluatie komen wij tot een schriftelijke afstemming voor verder spel.

Steun ons!