Helpt u mee dragen smaller

Goed doel

Stichting Mediclowns is sinds enkele jaren officieel erkend als een goed doel. U vindt ons dus terug in het ANBI-register. Dit betekent dat uw donaties en/of sponsorgelden in aanmerking komen voor de fiscale voordelen. Hier leest u wat de Belastingdienst erover zegt. Het komt er op neer dat donateurs hun giften mogen aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

"Alle betrokkenen bij de stichting, inclusief bestuur, zijn vrijwilliger."

anbi-logo

Helpt u mee dragen?

Uw steun is van harte welkom! U bepaalt welk bedrag u wilt doneren. U helpt de stichting Mediclowns daarmee om haar vrijwilligers zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit doen wij door trainingen, workshops, materialen en een vergoeding voor gemaakte reis- en onkosten. Vrijwilligers ontvangen hooguit de wettelijk toegestane vrijwilligersvergoeding.



(Hoofd)sponsor

Wordt u onze hoofdsponsor? Stichting Mediclowns groeide in afgelopen jaren. We investeerden om de ontwikkeling, passend bij deze groei, mogelijk te maken. We zijn op zoek naar een partner waarmee we verder kunnen groeien. Er is niet heel veel geld nodig. Maar een hoofdsponsor is erg welkom. Wilt u meer vernemen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met het bestuur

apeiplkahlaccndo

Sponsor een locatie

Wilt u een instelling bij u in de buurt sponsoren? Dat kan! Een jaarabonnement op een maandelijks bezoek van een duo clowns kost € 480. Wilt u een instelling steunen? Laat het ons dan weten via het contactformulier. We sturen ú dan een (deel)factuur in plaats van de instelling. Let op: er zijn soms afwijkende afspraken qua frequentie.

Sponsors

Logo Inform meerdere bladen transparant

Informapp steunt de stichting Mediclowns op gebied van automatisering. Informapp bouwt apps maar ook websites, webapplicaties en integraties voor tal van sectoren. Deze partner heeft onze website ontworpen en gebouwd tegen een zeer gereduceerd tarief waarvoor we hen zeer dankbaar zijn.