Dag van het Contact

Standaard

MediClowns-dag-van-het-contactOp zaterdag 9 maart 2013 vierden we ons lustrum met de ‘Dag van het Contact’. Een dag waarop we een grote groep mensen met elkaar kennis lieten maken. ‘s  Ochtends werd er samengewerkt in verschillende workshops, om zo ’s middags voorbereid  de praktijk in te gaan.

Deze dag was heel bijzonder. Deelnemers konden proeven aan ons mooie, dankbare vrijwilligerswerk. Met de mensen die wij bezochten in verzorgingshuizen, verpleeghuizen en ziekenhuizen werden contacten gemaakt en spontane, warme momenten ontstonden soms onverwacht.

Speciaal voor deze dag waren de Schotse dames Margaret McCathie en Denise Wemyss overgevlogen. Margaret verzorgde een van de workshops en therapeute Denise deed haar eerste ervaringen op in clownstenue. Een zeer geslaagde dag die niet zonder gevolgen bleef.  >> MediClowns goes Scotland

Reacties zijn gesloten.